AfterDawn: Nyheder

Facebook Home omdanner din telefon til en Facebook-telefon

Skrevet af Martin Graversen @ 5.4.2013 0:37

Facebook Home omdanner din telefon til en Facebook-telefon

Facebook har netop lanceret den mobile softwareløsning Facebook Home, der kort sagt leverer en meget dybere integrering af Facebook på din Android-telefon.
Læs også: HTC First: Det nærmeste vi kommer en officiel Facebook-telefon

Facebook har allerede teaset med den kommende news feed-opdatering, hvor billeder, videoer og begivenheder fremhæves, og med Facebook Home bringer de et lignende design til ens eksisterende Android-interface. I stedet for at åbne det eksisterende Facebook- eller Messages-app, får man automatisk serveret de seneste opdateringer og beskeder fra ens venner med det samme man åbner telefonen.

Softwaren er langt fra et almindeligt app, da det også indeholder et såkaldt Chat heads, der samler alle ens tekst- og facebook-beskeder et sted. Det eneste, der adskiller SMS-beskeder fra Facebook-beskeder er baggrundsfarven på taleboblerne. Chat heads er så velintegreret, at man ikke engang behøver forlade det ikke-facebook-relaterede-app man sidder og bruger, selv om man svarer på en ny besked.Home tilbyder også en ny App Launcer, så man hurtigt kan få adgang til ens fortrukne apps. Facebook vil gradvist udbygge Home med flere funktioner og understøttelse af flere enheder. Det bliver tilgængelig den 12. april for amerikanere med en HTC One X, -One X+, -First, Samsung Galaxy S III eller -Galaxy Note II.
Kilde: Facebook

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder