AfterDawn: Nyheder

Blizzards Titan-MMORPG: Hvad kan vi forvente?

Skrevet af Martin Graversen @ 5.4.2013 2:47

Blizzards Titan-MMORPG: Hvad kan vi forvente?

En dedikeret hjemmeside, som ikke er tilknyttet Blizzard, har opsnappet nye informationer om den kommende MMORPG-stortitel, Projekt Titan, fra en af de mest populære spilstudier nogensinde.
Spillet er stadig langt fra færdigt, så Blizzard har selvfølgelig ingen intentioner om at af- eller bekræfte de nye informationer, men de kommer eftersigende fra en med førstehåndsindtryk af spillet.

Ifølge kilden, er Titan baseret på virkelighedens historie, med kraftigt brug af græske-, romerske- og viking myter, samt en god spandfuld fiktion. Spillets gameplay vil sandsynligvis være kraftigt inspireret af World of Warcraft, da der er tale om en tredjepersons synsvinkel i en MMORPG-verden. Tidsrejse vil i øvrigt være et vigtigt element i spillets handling.

Læs også
: Duncan Jones står til at instruere Warcraft-filmen

Udvalget af tilgængelige våben vil spænde fra realistiske våben til magiske spells. Flere højtprofilerede forfattere er tilknyttet spillet, inklusiv Warcraft-forfatteren Richard A. Knaak. Den ansvarlige for Diablo 3, Jay Wilson, giver også en hånd med til udviklingen af Titan. Spillet har ifølge rygter haft mange forskellige titler under udviklingen, så Titan er højst sandsynligt bare et produktionsnavn.Spillet vil som udgangspunkt være designet til pc-platformen, men hvis man kender Blizzard ret gælder det også Mac OS X. En port til næste konsol-generation udkommer måske et stykke tid efter den officielle lancering, ligesom vi så det med Diablo 3. Blizzard vil i høj grad integrere eSport-elementer i spillet, inklusiv et form for klanhus, samt et auktionshus.

Læs også: Blizzard afslører en mystisk titel i næste måned

150 udviklere er eftersigende tilknyttet projektet på nuværende tidspunkt, hvilket er 50 mere end det et rygte sagde i september 2012. Til BlizzCon 2013 senere på året, skal vi ikke forvente meget andet end en diskret teaser til BlizzCon 2013. Ifølge den samme side, kan vi til BlizzCon i stedet se frem til lanceringen af den første Diablo 3-udvidelse, den næste World of Warcraft-udvidelse og måske lidt info om den tredje Protoss-udvidelse til StarCraft II.

Den første lukkede familie-test af Titan-spillet forventes først at begynde i første kvartal 2014.


Kilde: Titan Focus

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder