AfterDawn: Nyheder

Rygte: Microsoft er klar med en rival til Google Glass i 2014

Skrevet af Michael Larsen @ 5.4.2013 8:48

Rygte: Microsoft er klar med en rival til Google Glass i 2014 Ifølge et nyt rygte, pønser Microsoft på at lancere en konkurrent til Google Glass næste år.
Det næste store buzzword kan blive "wearable computer", som dækker over en himstregims, der kan tages på og bæres på kroppen. Det kan være et armbåndscomputer ur, som Samsung arbejder på og som Apple med iWatch rygtes til også at arbejde på. Det kan også være det sæt intelligente briller, som Google offentligt tester. Det skal altså være slut med at vi skal tage en smartphone frem fra lommen eller tasken.

Google har med Google Glass projektet taget et stort skridt mod at udbrede begrebet, men nu er der bulletiner der antyder, at også Microsoft arbejder på noget lignende. Brian J. White fra analysefirmaet Topeka Capital Markets har til investorer fortalt, at han er sikker på, at Microsoft arbejder på sine egne internetforbundne briller.

Den kinesiske søgemaskine Baidu har allerede bekræftet, at de arbejder på en konkurrent, men de har ikke meldt ud hvornår de har tænkt sig at lancere produktet.
Kilde: Ubergizmo

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder