AfterDawn: Nyheder

Artikel: Hvor godt kan workstation-grafikkort køre spil?

Skrevet af Martin Graversen @ 8.4.2013 5:51

Artikel: Hvor godt kan workstation-grafikkort køre spil? Vi er udmærket klar over, at spil- og workstation-grafikkort anvender identiske chips, differentieret med mindre tweaks, drivere og valideringer. Vi ved også, at desktop-kortene generelt klarer sig dårligt i professionelle programmer, men holder det omvendte også stik?
Det har meget muligt ingen relevans for den gængse gamer, men det har ikke afholdt os fra at køre en lang række spiltests med grafikkort, som er designet til professionelle applikationer og kommer med et ekstra højt prismærke.

Vi har med andre ord sammenlignet de seneste AMD FirePro og Nvidia Quadro-kort i mod hinanden og ikke mindst i mod tilsvarende AMD Radeon og Nvidia GeForce-desktop-kort. Resultat vil helt sikker overraske.


Artikel: Hvor godt kan workstation-grafikkort køre spil?

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder