AfterDawn: Nyheder

Prisen på grafikkort i den billige ende kan stige

Skrevet af Michael Larsen @ 8.4.2013 8:51 Brugerkommentarer (1)

Prisen på grafikkort i den billige ende kan stige

Priserne på DDR3 hukommelse er steget og som resultat kan grafikkortproducenterne sætte priserne op med 10-15% henover det næste halve år.
Ifølge en artikel fra DigiTimes, kan den seneste prisstigning for DDR3 hukommelse få indflydelse på grafikkortmarkedet. Grafikkort i den billige ende, som benytter denne type RAM, kan nemlig blive op til 15% dyrere inden længe. Den forventede prisstigning forventes ikke at få indflydelse på grafikkort udstyret med GDDR5 hukommelse.

DigiTimes' unavngivne kilder meddeler også, at det ikke er sandsynligt, at priserne sænkes igen de næste seks måneder, medmindre producenterne køre specifikke tilbud på sine produkter, eller medmindre AMD og Nvidia vælger at sende en ny grafikkortgeneration på gaden.


Kilde: DigiTimes

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

18.4.2013 15:54

DVS. GF med HDMI til TV'et

GF med AMD's HD7750 og op efter har prisstigningerne åbenbart ikke indflydelse på, med undtagelse af 4 stk benytter sig af DDR3

GF med Nvidia's GT650 og op efter bruger heller ikke DDR3.

Men mon ikke at priserne på middel og high-end GF får et lille nyk op af alligevel? Når et HD7750 fåes fra 625,- med porto og HD 6670 stopper ved samme pris?

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder