AfterDawn: Nyheder

Den næste Xbox kan blive fuldt integreret med dit TV

Skrevet af Michael Larsen @ 11.4.2013 9:06

Den næste Xbox kan blive fuldt integreret med dit TV Microsoft har med Xbox 360 bevæget sig nærmere en komplet underholdningsoplevelse, samlet i samme boks, men et element har manglet: TV integration. Det er der nu rygter om, at den næste Xbox vil have.
Det er The Verge der bringer en artikel om den næste Xbox' mulige anvendelsesmuligheder. De hævder, at den vil kunne få tilsluttet et TV signal og dermed implementere en række funktionaliteter over TV billedet, som ellers ikke ville være muligt. Funktionaliteterne sammenlignes med Google TV, udvidet med konsol gaming.

Det antydes også, at den næste Xbox vil have mulighed for at optage TV udsendelser og benytte Kinecten til styring af afspilning, samt mulighed for Kinecten at holde øje med seerens øjenbevægelser, så programmer automatisk kan pauses, hvis ikke man følger aktivt med.

Der skulle også være planer om at udgive en billigere udgave af den næste Xbox, som er strippet for de fleste hardwarekomponenter, så den kun er tiltænkt at blive brugt med sine TV funktioner samt nogle få simple spil.Som altid, er det værd at tage sådanne rygter med et gran salt. Microsoft har endnu ikke officielt løftet sløret for detaljerne om den næste Xbox.


Kilde: The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder