AfterDawn: Nyheder

Nvidia løfter måske sløret for GeForce 700-serien til juni

Skrevet af Martin Graversen @ 17.4.2013 1:33

Nvidia løfter måske sløret for GeForce 700-serien til juni Nvidia har ifølge nye rygter planer om at lancere den næste generation af GeForce-grafikkort til juni.
Det strider dog i mod de eksisterende rygter, der nærmere peger i retningen af en lancering i begyndelsen af 2014. Fudzilla har eftersigende fået nye meldinger fra deres kilder om, at Nvidia vil løfte sløret for GeForce 700-serien til Computex 2013, der afholdes i Taipei, Taiwan, fra den 4. – 8. juni 2013.

De kommende kort vil, ifølge den nye udmelding, stadig være baseret på 28 nm Kepler-GPU'er, men der er sandsynligvis tale om en revideret udgave. Der kan selvfølgelig også være tale om en misforståelse, og at Nvidia kun vil udgive et nedskåret GK110-baseret grafikkort, kaldet Titan LE til Computex. Uanset hvad, så ser vi nu endnu mere frem til det taiwanske elektronikevent.

Nu hvor AMD skal levere GPU'er, eller i de fleste tilfælde APU'er, til hele den næste konsol-generation, ligger det et større pres på Nvidias næste desktop- og mobil-generation af grafikkort.


Kilde: Fudzilla

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder