AfterDawn: Nyheder

AMD lancerer flagskibet Radeon HD 7990 den 24. april

Skrevet af Martin Graversen @ 18.4.2013 2:36

AMD lancerer flagskibet Radeon HD 7990 den 24. april

Det er ikke blevet bekræftet, men AMD har eftersigende planer om, at lancere deres næste dobbelt-GPU-flagskib om fem dage, den 24. april 2013.
Den nye dato ligger kun to dage senere end den tidligere forventede lanceringsdato. Radeon HD 7990, som det kommende monsterkort kommer til at hedde, er baseret på en ny dobbelt-GPU kaldet Malta. Det nye flagskib er tydeligvis AMD's modsvar til Nvidias seneste GTX Titan-kort, der på trods af imponerende benchmarkresultater kun har en GPU.AMD vil sandsynligvis hellere lancere det bedste grafikkort i verden, frem for det bedste grafikkort i verden med én GPU. Radeon HD 7990 har dermed også et større potentiale for at blive bedre til prisen, end Nvidias yderst eksklusive GTX Titan. Dermed ikke sagt, at Radeon HD 7990 forventes at udkomme med et budgetvenligt prismærke.

Mens vi venter, har AMD lagt en række billeder op på deres Gaming Facebook-side, hvor en maskine med kun et grafikkort – sandsynligvis en Radeon HD 7990-model – kører Tomb Raider på tværs af fem vertikale skærme.
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder