AfterDawn: Nyheder

Palit og PC Partner overhaler ASUS på grafikkortmarkedet

Skrevet af Martin Graversen @ 19.4.2013 2:20

Palit og PC Partner overhaler ASUS på grafikkortmarkedet

ASUS er ikke længere verdens største producent af grafikkort, da virksomheden fornyligt blev slået helt ned på en tredjeplads. De største markedsandele er i dag overtaget af henholdsvis Palit og PC Partner.
Hvis du ikke syntes de nye markedsvindere lyder bekendte, er der en god grund til det. De sælger nemlig begge grafikkort under forskellige navne. Palit sælger grafikkort under deres virksomhedsnavn, men de står også for mange mindre brands, så som Galaxy, Gainward, Yuan, Vvikoo, Daytona og XpertVision. Selv om Palit officielt set ikke har valgt side i AMD vs. Nvidia-krigen, sælger de hovedsageligt kun GeForce-grafikkort.

PC Partner sælger til gengæld ikke kort under deres eget navn, men de har for eksempel AMD-eksklusive mærker som Sapphire og Nvidia-mærker som Zotac. På en fjerde- og femteplads finder man i øvrigt MSI og Gigabyte.

ASUS kan dog trøste sig med, at de sælger flere bundkort end nogen anden producent, og de omsætter gennemsnitligt for endnu mere end den nærmeste konkurrent, da de sælger flere high-end bundkort. Gigabyte er dog ikke langt bagefter dem på dette marked.
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder