AfterDawn: Nyheder

Razer udgiver en tre-i-ener chat klient

Skrevet af Michael Larsen @ 24.4.2013 14:56

Razer udgiver en tre-i-ener chat klient

Razer Comms er den komplette kommunikationspakke for gamere der benytter IRC, voicekommunikation og instant messaging til at kommunikere med sine venner.
Razer Comms er blevet udviklet som et privat projekt for nogle af Razers ingeniører, men på baggrund af efterspørgsel fra fans, fik klienten et dedikeret udviklerhold, som skulle stå for at fintune det til en officiel udgivelse under Razers brand.

Med Razer Comms kan du tilkoble dig et IRC netværk og samtidig tale med dine venner via voicekommunikation eller små direkte tekstbeskeder. Det smarte for PC gamerne er, at programmet har et in-game overlay, så man ikke behøver at alt+tab'e ud af sit spil for at holde styr på sine forskellige chat klienter.

"As a gamer, it gets pretty annoying switching between multiple clients all the time when playing and talking with your friends," sagde Min-Liang Tan, Razes medstifter og administrerende direktør. "Razer Comms offers a way around that challenge. By connecting gamers globally through a versatile software solution without any additional costs for the user, Razer Comms is a way for us to give back to our passionate fan base."Programmet er udgivet i en åben beta version og holdet bag er stadig lydhør overfor gode forslag til forbedring af programmet.

Du kan læse mere om og hente Razer Comms her.Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder