AfterDawn: Nyheder

Nvidias nye beta driver giver op til 20 procent bedre performance

Skrevet af Michael Larsen @ 25.4.2013 11:54

Nvidias nye beta driver giver op til 20 procent bedre performance Nvidia har inden udgivelsen af Dead Island: Riptide fredag udgivet en beta driver, der er tweaket til at give optimal ydelse til den nye titel. Derudover er performancen forbedret i flere andre nyere titler.
Den nye beta driver med versionsnummer 320.00 skulle byde på op til 20 procent bedre performance i nogle spil i forhold til version 314.22 og så er den optimeret til Dead Island: Riptide og Star Trek, som begge udkommer i morgen.

Nvidia fortæller, at man kan forvente op til 20 procent bedre performance i Dirt: Showdown, 18 procent forbedring i Tomb Raider, 8 procent i StarCraft II samt 5 procent i F1 2012.


Beta driveren tilføjer også nye SLI profiler og optimerer nogle af de eksisterende. Blandt de berørte titler finder vi: Call of Juarez: Gunslinger, GRID 2, Far Cry 3: Blood Dragon, Resident Evil 6 og The Walking Dead: Survival Instinct.Den fulde liste over ændringer såvel som et link til download finder man på GeForce.com.


Kilde: GeForce.com

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder