AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: April 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 28.4.2013 17:13

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: April 2013 I denne måneds markedsanalyse kommer vi ind på Nvidias nye GeForce GTX Titan, PowerColors Tahiti LE-baserede Radeon HD 7870 og de prisjusteringer vi har observeret den seneste måned. Hvis du har været afventende med en grafikkortopgradering, er det et meget godt tidspunkt at købe på nu.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: April 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder