AfterDawn: Nyheder

Microsofts trådløse IllumiRoom projektor vil ændre hele din spiloplevelse

Skrevet af Michael Larsen @ 29.4.2013 15:58

Microsofts trådløse IllumiRoom projektor vil ændre hele din spiloplevelse

Der er godt og vel tre uger til den officielle annoncering af Microsofts next-gen Xbox konsol, men som optakt har de afsløret lidt af detaljerne om IllumiRoom konceptet, der forventes at blive understøttet af den kommende konsol.
IllumiRoom er en lille projektor, med mulighed for at samarbejde med Kinect, kan give dig et langt mere omfattende synsfelt og en mere fordybende spiloplevelse, end dit TV er i stand til at levere. Det er tilmed trådløst, så du ikke skal døje med en uelegant opsætning, med ledninger der roder henover gulvet.

"Our vision for a fully developed IllumiRoom system includes an ultra-wide field of view device sitting on the user's coffee table, projecting over a large area surrounding the television," står der i et dokument fra Microsoft Research udgivet under CHI 2013 konferencen i Paris. "The device would be connected wirelessly to a next generation gaming console as a secondary display. The ultra-wide field of view could be obtained with an ultra-short throw projector, or by coupling a standard projector with a spherical/parabolic mirror.I videoen herunder demonstrerer Microsoft de forskellige nye features, som kan implementeres med IllumiRoom.
Kilde: The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder