AfterDawn: Nyheder

EA sikrer sig rettighederne til at lave Star Wars spil

Skrevet af Michael Larsen @ 8.5.2013 13:56

EA sikrer sig rettighederne til at lave Star Wars spil EA har lavet en eksklusivaftale med Disney, der sikrer at virksomheden kan udvikle nye Star Wars spil.
Disney har meddelt, at de er på vej med en ny filmtrilogi i Star Wars universet, efter at have købt Lucasfilm og rettighederne til Star Wars brandet sidste år for en pris på 23 milliarder kroner. Siden har det været forventet, at de ville indgå en eller flere licensaftaler med spiludviklere, som ønsker at udvikle et Star Wars spil. Det er nu blevet en realitet med aftalen mellem Disney og EA.

"Every developer dreams of creating games for the Star Wars universe," sagde EA Labels president Frank Gibeau. "Three of our top studios will fulfill that dream, crafting epic adventures for Star Wars fans. DICE and Visceral will produce new games, joining the BioWare team which continues to develop for the Star Wars franchise. The new experiences we create may borrow from films, but the games will be entirely original with all new stories and gameplay."

DICE, der nok bedst er kendt for Battlefield-serien, vil være en oplagt udvikler af et nyt kapitel i Star Wars: Battlefront serien, mens Visceral er bedst kendt for at stå for udvikling af spillene i Dead Space serien og de kunne få til opgave at skabe et helt nyt spil, fremfor en efterfølger.De to titler Star Wars 1313 og Star Wars: First Assault, som har været under udvikling i nogle år, blev efter sigende skrottet, efter Lucasarts stiduet blev lukket ned. Men nogle af disse kunne være gået i arv til EA. Dette melder historien dog ikke noget om.


Kilde: EA

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder