AfterDawn: Nyheder

Kevo: Lås din hoveddør med din Smartphone

Skrevet af Martin Graversen @ 9.5.2013 19:25

Kevo: Lås din hoveddør med din Smartphone

Låseproducenten Kwikset introducerer Kevo: En simpel lås til din hoveddør, der med et enkelt tryk kan låse døren op, så længe du har din smartphone på dig.
Det er lige så simpelt som det lyder. Et specifikt app på din smartphone eller tablet skal først parres med din nyindkøbte Kevo-lås, hvorefter du ikke engang behøver at tage telefonen op af lommen, for at låse dig ind i dit hus/lejlighed. Det kræver kun et tryk på låsen, hvorefter en bluetooth-forbindelse til din nærtliggende håndholdte enhed godkender din identitet.

Læs også: Lås hoveddøren med din smartphone

Hvis du har en gæst på besøg, uden du er hjemme, kan man desuden låse døren med tre tryk, uden at man har en parret smartphone i nærheden. Du kan dog også sende en gæsteinvitation via låsens app, så gæster midlertidigt kan låse døren op. Låsen er i øvrigt batteridrevet, og med fire friske AA-batterier kan den ved normal brug holdes i live i et år.

Som man kan se på billedet, er låsen udstyret med en LED-ring, der via specifikke farver giver feedback. Hvis man ikke har en kompatibel mobil, kan man i stedet bruge den medfølgende elektroniske nøglering. Det såkaldte Kēvo app er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig til iOS, hvilket i sig selv er en enorm begrænsning. Et Android-app burde dog være på vej.Læs mere låsen på Kwikset.com.


Kilde: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder