AfterDawn: Nyheder

Windows 8.1 aka. Blue kommer som en gratis opdatering

Skrevet af Martin Graversen @ 14.5.2013 21:55

Windows 8.1 aka. Blue kommer som en gratis opdatering Vi har længe hørt rygter, spekulationer og set tidlige builds af Windows Blue, som officielt kommer til at hedde Windows 8.1, men nu har vi nogle mere håndgribelige detaljer.
Windows 8.1 minder meget om en Service Pack med lidt ekstra i pakken. Opdateringen udkommer officielt senere på året via Windows Store, men en prøveversion af Windows 8.1 bliver tilgængelig den 26. juni – I starten af Microsofts Build-udviklingskonference i San Fransisco.Hvad kan vi så forvente af opdateringen? Microsoft arbejder eftersigende på en række nye apps, og på nye måder at køre Modern UI-apps på. Det bliver blandt andet muligt at opdele skærmen 50:50, i stedet for det nuværende 70:30-forhold. Det samme gælder for opsætningen med to skærme.

Læs også: Tidlig udgave af den næste Windows version lækket på nettet

Lækkede screenshots indikerer desuden en opdatering til Internet Explorer 11, samt mere omfattende synkroniseringsmuligheder med SkyDrive. Det er stadig ren spekulationer, men måske vil Microsoft tillade brugere at starte direkte op på skrivebordet, da det kun er muligt i Windows 8 med tredjepartsprogrammer. Vi håber også på, at den klassiske Startmenu vender tilbage, men det bliver sandsynligvist ikke aktuelt, på trods af massiv kritik fra både uerfarne- og ekspertbrugere af Windows.


Kilde: TechRadar

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder