AfterDawn: Nyheder

Xbox One bliver ikke bagudkompatibel

Skrevet af Michael Larsen @ 22.5.2013 15:29

Xbox One bliver ikke bagudkompatibel Microsoft kunne i går officielt løfte sløret for den næste Xbox og blandt de mange nye ting vi lærte om den, er det faktum, at det ikke vil kunne afvikle gamle Xbox 360 eller XBLA spil.
Hvis du har tænkt dig at anskaffe dig en Xbox One, når den kommer på markedet senere på året (forhåbentligt også i Danmark), så er det en god idé at finde plads til den gamle konsol, hvis du har tænkt dig fortsat at spille nogle af de gamle spil. Den nye konsol vil nemlig ikke kunne afvikle de gamle spil.

Xbox Ones processor er baseret på en x86 arkitektur, så det er ikke underligt, at konsollen ikke understøtter spil udviklet til 360'ens Xenon chip.

Sony har med PlayStation 4 haft samme problemstilling og selvom PS4'en ikke vil være i stand til selv at afvikle de gamle PS3 spil, så har Sony sørget for at man kan spille dem på den nye konsol alligevel via en cloud gaming tjeneste. Microsoft har ikke annonceret nogle planer om at tilbyde noget lignende indtil videre og det er ikke sandsynligt, at en sådan tjeneste vil være tilgængelig fra lanceringen, hvis de beslutter sig for at tilbyde det.
Kilde: The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder