AfterDawn: Nyheder

Nye mus fra Microsoft har en integreret Start-knap

Skrevet af Martin Graversen @ 24.5.2013 1:06

Nye mus fra Microsoft har en integreret Start-knap Selv om Windows 8's alternative startmenu har fået meget kritik med på vejen, afholder det ikke Microsoft fra at tilbyde flere genveje ind i den såkaldte 'Modern UI'.
Den Redmond-baserede virksomhed er nemlig klar med to nye mobile mus, som begge har en indbygget Windows-knap, der kan føre brugeren direkte ind i den nye startmenu.

Den ene trådløse mus er døbt 'Sculpt Comfort', og den kommer med en opsigtsvækkende blå Windows-knap placeret ved ens tommelfinger.Den anden, såkaldte Mobile Mouse, har en mere diskret Windows-knap placeret bag ved scrollhjulet. Begge modeller har i øvrigt et firevejs scrollhjul, hvilket kan udnyttes, når man navigerer rundt i Modern UI'en.

Hvis du skulle være i tvivl, så er begge Windows-mus tydeligvis det komplet modsatte af en god gamermus, da man helst ikke vil åbne startmenuen ved et uheld og tappe ud af en hektisk virtual kamp.

Vi ved ikke hvornår de to Windows-elskende mus kommer her til landet, men de kommer sandsynligvis til at koste 300 kroner for Sculpt Comfort og 225 kroner for Mobile Mouse.


Kilde: Windows Experience Blog

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder