AfterDawn: Nyheder

Ny GeForce 320.18 WHQL-driver forbedrer spilperformance med op til 20 %

Skrevet af Martin Graversen @ 24.5.2013 19:53

Ny GeForce 320.18 WHQL-driver forbedrer spilperformance med op til 20 %

I kølvandet på annonceringen af det nye GeForce GTX 780-grafikkort, er Nvidia klar med en ny WHQL-certificeret Geforce-driver, version 320.18. Ud over fuld understøttelse af GTX 780, kan vi andre dødelige se frem til performanceforbedringer i en lang række populære spil.
Driveren inkluderer opdaterede SLI-profiler for Call of Juarez: Gunslinger, Dead Island: Riptide, Dungeons & Dragons: Neverwinter, Euro Truck Simulator 2, GRID 2 og Resident Evil 6. Opdateringen skulle også løse specifikke performanceproblemer i Metro: Last Light, Dead Island: Riptide, D&D: Neverwinter og Star Trek: The Videogame.

Det største argument for at opdatere er dog driverens performanceforbedringer i Tomb Raider (med op til 20 %), DiRT Showdown (med op til 20 %), Metro: Last Light (med op til 10 %), Assassin's Creed III (med op til 8 %), Far Cry 3 (med op til 6 %) og Bioshock: Infinite (med op til 5 %)

Nvidia har selv offentliggjort et benchmark-diagram, hvor de sammenligner performanceforbedringerne fra version 314.22 til 320.18 med et GeForce GTX 660-kort.Download:

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder