AfterDawn: Nyheder

Microsoft betaler 17 mia. for AMD's chips til Xbox One

Skrevet af Michael Larsen @ 29.5.2013 6:32 Brugerkommentarer (1)

Microsoft betaler 17 mia. for AMD's chips til Xbox One En AMD ansat afslører at aftalen mellem Microsoft og AMD, om leverancer af processorer til den kommende Xbox One konsol, skulle sikre AMD 17 milliarder kroner henover de næste fem år.
Der er ingen tvivl om at AMD har skudt papegøjen ved at have sikret sig både Microsoft og Sony som kunde til de to virksomheders kommende spillekonsoller, men indtil nu har vi ikke vidst hvor stort et beløb, der vil ryge ind på kontoen hos chip producenten.

Men nu har director of business transformation hos AMD, Ben Allen, afsløret at beløbet skulle være hele 17 milliarder kroner spredt ud på leverancer henover de næste mange år.

Når man tænker på at både Xbox 360 og PlayStation 3 konsollerne formodes at være blevet solgt i over 75 millioner eksemplarer hver, så skulle virksomheden have gode budgetmæssige fremtidsudsigter.


Kilde: Gamespot

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

130.5.2013 11:22

Jeg håber at AMD får et fornuftigt overskud på den konto. På Gamespot står der at en MS ansat forventer at "next generation" konsoller kan komme til at blive produceret i op til en milliard eksemplare og hvis MS forventer 1/3 af dette salg bliver det næppe nogen god forretning for AMD. Konsollerne menes jo at have en levetid på 7-8 år. Mon ikke oversættelsen af Gamespot burde blive pudset lidt mere af før den blev sendt her?

Aftalen bliver "vurderet" til at have en værdi på over 3 milliarder dollars over de næste par kommende år eller flerårig, som der står; ikke næste mange år.

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder