AfterDawn: Nyheder

Apple åbner nyt GPU-udviklingscenter med ingeniører fra AMD

Skrevet af Martin Graversen @ 2.6.2013 2:54

Apple åbner nyt GPU-udviklingscenter med ingeniører fra AMD

I forrige uge hyrede Apple mere end 20 GPU-orienterede ingeniører fra AMD, og de blev, i modsætning til de første spekulationer, headhuntet mens de var ansat hos AMD. Ingeniørerne skal stå for Apples nye GPU-udviklingscenter i Orlando, Florida.
Apple kalder det nye Orlando-baserede udviklingscenter for "GPU Design Center', og deres midlertidige kontor ligger meget tæt på AMD's campus i byen, men de arbejder på et nyt kontor til dem.

Apple har eftersigende gået konsekvent efter AMD's ingeniører fra Orlando, da mange af AMD's seneste 3D-grafikpatenter er udstedet fra deres kontorer i Orlando. Ud over de 20 tidligere AMD-ansatte, er Apple forsat på udgik efter endnu flere i området, så deres samlede GPU-team i Orlando kommer op på cirka 40 ingeniører.

Læs også: Tim Cook taler i et længere interview om Google Glass, iOS 7 og Apple TVDet kunne tyde på, at Apples nye hold skal arbejde på forbedringer af 3D-grafikken i iOS-enheder. Selskabet har desuden foretaget en række opkøb over de seneste par år, som alle kan hjælpe dem i udviklingen af A-chipsne GPU'er.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder