AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Maj 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 2.6.2013 16:19

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Maj 2013

I denne måneds artikel kommer vi ind på Nvidias to nylanceringer GeForce GTX 780 og 770 samt AMD's Radeon HD 7990. Priserne har rykket sig lidt, men det har været i den forkerte retning. Heldigvis er det ikke meget priserne er steget.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Maj 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder