AfterDawn: Nyheder

PopCap annoncerer Plants vs. Zombies 2 med 3D-animeret trailer

Skrevet af Martin Graversen @ 6.6.2013 1:43

PopCap annoncerer Plants vs. Zombies 2 med 3D-animeret trailer PopCap burde kåres som verdensmestre i at udvikle vanedannende tidsfordrivsspil, og det er på ingen måde negativt ment. Vi kender dem bedste for titler som Bejeweled, Peggle, Zuma og Plants vs. Zombies, hvor af den sidstnævnte snart får en efterfølger.
Det originale spil, hvor man med solenergi fra solsikker og et alsidigt udvalg af planter skal bekæmpe endeløse horder af zombier, behøver næppe en nærmere introduktion. PopCap udgav oprindeligt spillet til Windows og Mac OS X fra over 4 år siden (den 5. maj 2009), og i dag er det tilgængeligt til næsten alle tænkelige platforme, inklusiv iOS, Andorid, PS3, Xbox360, Vita, Nintendo DS, osv.

Læs også: EA offentliggører udvalget af gratisspil til SimCity-ejere

I starten af maj udgav PopCap en teaser-video til efterfølgeren, hvis fulde titel er 'Plants vs. Zombies 2: It's About Time!', med en række semikendte personer, der knap så overbevisende efterspørger en efterfølger til deres "fortrukne" zombiespil.

Det vækkede lidt vores interesse, men det er ingenting i forhold til spillets første officielle trailer. I den lækre 3D-animerede video bliver vi kort introduceret til et par nye planter, og man rejser tilsyneladende tilbage til visse historieske perioder, hvilket spillets undertitel, It's About Time, også ligger op til.Mens vi venter på PvZ 2, som i første omgang kommer til iOS-enheder i juli 2013, kan man prøve den alternative PvZ-titel, med inspiration fra Farmville, på Facebook, kaldet 'Plants vs. Zombies Adventures'.

Kilde: YouTube

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder