AfterDawn: Nyheder

Microsoft-repræsentanter skaber falsk omtale på Reddit

Skrevet af Martin Graversen @ 8.6.2013 3:48 Brugerkommentarer (1)

Microsoft-repræsentanter skaber falsk omtale på Reddit Microsoft har måske hyret et PR-firma til at håndtere Xbox One-konsollens omdømme på Reddit.
Ifølge Business Insider, arbejder repræsenter fra Microsoft sig igennem Xbox One-relaterede kommentarer på Reddit. Eftersigende nedstemmer de negative og opstemmer positive kommentarer, og så skriver de selv positive ting om Microsofts næste konsolgeneration.

Rygtet om Microsofts manipulerende PR-initiativ stammer fra en anonym Reddit-bruger ved navn "Misty Silver". Hun (eller han) påstår nemlig, at hun arbejder for et marketingsfirma i Redmond, der har en kontrakt med Microsoft. Misty Silver indrømmer dog, at hendes arbejdsplads ikke har et samarbejde holdet bag Xbox.

Hun overhørte og så dog, til et møde med Microsoft, at flere MS-medarbejdere sad på Reddit. I sær en medarbejders skærm fangede Misty Silvers interesse, da personen ved computeren eftersigende opstemte et ton af indlæg og kommentarer på Reddit, og han skiftede på samme tid til andre faner, hvor han postede sine egne indlæg og kommentarer.Misty Silver kunne ikke se hvad han skrev på Reddit, men hun antog der var tale om RM (Reputation management). Misty Silvers chef sagde efterfølgende til hende, at MS havde bragt en masse SMM-managere ind til håndteringen af Xbox Ones online omdømme.

Reddit forbyder selvfølgelig, at folk udgiver sig for at være en anden, samt en hvilken som helst form for massiv nedstemme- eller opstemme-kampagne. I ekstreme sager, kan hele virksomheder blive banlyst fra Reddit.

Microsoft har endnu ikke udtalt sig om beskyldningerne.


Kilde: Business Insider

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

19.6.2013 18:12

Det svære er en enkelt anonym person ikke beviser. og den måde hun skulle have fundet ud af det på, virker for mig meget mistænkeligt, hun skule tilfældigvis overhørt et møde, og tilfældigvis være gået forbi en hel afdeling hvor de sidder på reddit.

Chancen for at det er en fra nintendo eller sony, er lige så stor som at hun stammer fra en PR firma. der er noget som hedder kilde kritik.

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder