AfterDawn: Nyheder

Se hvordan PlayStation 4 kommer til at se ud

Skrevet af Michael Larsen @ 11.6.2013 7:38

Se hvordan PlayStation 4 kommer til at se ud Sony har på deres E3 2013 pressekonference præsenteret hardwaren for os og designet minder overraskende nok mere om en PS2 konsol, end PS3 konsollen.
Designet på PlayStation 4 konsollen fører tankerne tilbage på PS2'ens kasseformede design, blot med en skrå kant i front. PS4 vil kunne stå oprejst eller ligge ned, som man har været vant til siden lanceringen af PS2.
Sony kunne meddele, at PlayStation 4 ikke vil komme med nogle restriktioner når det kommer til afspilning af lånte eller brugte spil (som det er tilfældet på Xbox One) og der vil heller ikke være nogen always-on restriktion på konsollen. Det demonstrerede de med denne video, som ligner et hug mod Microsofts strategi.

Spiltrailere fra Sonys pressekonference

The Order: 1886
Driveclub
Killzone: Shadow Fall
inFAMOUS Second Son
Knack
DestinyPlayStation 4 lanceres inden jul på det europæiske samt det nordamerikanske marked til en pris på 399 euro (100 euro billigere end Xbox One), som vi forventer vil ende med en dansk udsalgspris på ca. 4.000 kroner.

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder