AfterDawn: Nyheder

Xbox One lanceres til november i 21 lande heriblandt Danmark

Skrevet af Michael Larsen @ 11.6.2013 6:25

Xbox One lanceres til november i 21 lande heriblandt Danmark Microsoft rundede deres pre-E3 pressekonference af med at annoncere, at Xbox One lanceres på 21 markeder til november heriblandt Danmark.
Indenfor de seneste 12 timer er de største pressekonferencer forud for E3 messen blevet afholdt. Både Microsoft og Sony har vist deres næste-generations hardware samt masser af spil frem til både de nye og eksisterende konsoller.

Xbox One hardwaren havde Microsoft allerede vist på deres presseevent den 21. maj og som lovet havde de på E3 pressekonferencen en masse spil på programmet og noget overraskende annoncerede Microsoft en ny Xbox 360 model, som skulle være tilgængelig "nu" (dvs. på vej ud i butikkerne nu). De kunne også annoncere, at Xbox Live Guld medlemmer fra juli måned vil begynde at få to gratis spil om måneden (begyndende med Assassin's Creed II og Halo 3), ganske som PlayStation Plus medlemmer har været vant til i nogen tid nu. Det blev også annonceret, at Microsoft Points bliver droppet til fordel for rigtig valuta.

Her er en række trailere fra de titler Microsoft havde størst fokus på:
Xbox One kommer på gaden til november til en pris på 499 euro eller det vi formoder bliver en pris omkring de 5.000 kroner med dansk moms og danske afgifter medregnet. Til sammenligning har Sony annonceret at PlayStation 4 også udkommer inden jul og til en pris på 399 euro, som vi anslår kommer til at svare til ca, 4.000 danske kroner.

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder