AfterDawn: Nyheder

Se en demo af Killzone Shadow Fall på PS4

Skrevet af Michael Larsen @ 17.6.2013 9:27

Se en demo af Killzone Shadow Fall på PS4

Guerrilla Games giver en gennemgang af Killzone Shadow Fall på den netop overståede E3 messe.
Sony har endnu ikke annonceret hvornår PlayStation 4 lander på de danske butikshylder, eller hvad vi danskere skal hive op af lommen for at erhverve os den kommende next-gen konsol. Men der er ingen tvivl om at performancen fra den nye hardware er et gevaldigt step-up i forhold til PlayStation 3.

Det er tydeligt, hvis vi ser på de spilsekvenser der er lagt op på YouTube fra nogle af alle de kommende spil. Et af de spil er det PlayStation 4 eksklusive Killzone Shadow Fall, som udvikleren Guerilla Games står bag. Herunder kan du se en gennemgang af spillet og se hvad den imponerende grafikmotor kan præstere.

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder