AfterDawn: Nyheder

Instagram kan nu optage korte videoklip med filter

Skrevet af Martin Graversen @ 23.6.2013 1:19

Instagram kan nu optage korte videoklip med filter Twitter startede trenden med korte offentligtilgængelige tekstbeskeder, hvorefter Instagram tilbød en lignende tjeneste med fotografier. Det næste naturlige skridt var selvfølgelige korte videobeskeder, som Vine gjorde muligt i starten af året, hvilket ikke er gået forbi Instagrams næse.
Instagram har allerede en enorm brugerbase, som sandsynligvis vokser endnu hurtigere, efter at Facebook opkøbte firmaet i april 2012. Indtil for et par dage siden, var Instagram udelukket tiltænkt deling af hverdagsbilleder med filtre, men nu har de udvidet tjenesten med korte videoklip.

Nogle af jer er måske allerede hoppet med på Vine-bølgen, hvor man nemt kan optage 6 sekunders videoer og dele dem med hele verden. Det er i sær blevet en stor succes i USA, og det har næppe været et svært valg eller opgave for Instagram, at tilbyde en lignende løsning for deres mere end 100 millioner brugere.

Holdet bag Instagram har dog skruet op for videoernes længde, for mens Vine begrænser videoerne til 6 sekunder, ligesom Twitter begrænser tweets til 140 tegn, har Instagram skuet den maksimale videolængde op på 15 sekunder. Instagram adskiller sig også fra Vine, ved at tilbyde deres traditionelle filtre til videoerne af brugernes morgenmad og kæledyr.


Kilde: Mac Rumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder