AfterDawn: Nyheder

AMD lover snart at have et fix til CrossFire stutter

Skrevet af Michael Larsen @ 26.6.2013 8:48

AMD lover snart at have et fix til CrossFire stutter AMD har meddelt, at der inden udgangen af juli måned vil komme med en Radeon driver opdatering, som fikser de problemer man kan opleve med micro-stuttering.
AMD har på sit Radeon Twitter feed meddelt, at der den 31. juli vil komme en Radeon driver opdatering med fokus på bedre performance for multi-GPU konfigurationer i CrossFire. Specielt problemet med frameforsinkelser skulle de endelig have gjort kål på.
Nyheden er ikke så interessant for ejere af et enkelt Radeon grafikkort, men for de gamere der har to i sin gaming PC, er det en velkommen annoncering. De seneste par år er problemet med micro-stuttering i CrossFire konfigurationer nemlig blevet et stigende problem, så det er en kærkommen opdatering.Micro-stuttering kan give sig til kende ved, at man eksempelvis med en fast framerate på 40 FPS vil opleve hakkeri på grund af varierende forsinkelser mellem frames. Det har betydet at mange nu inkluderer diagrammer med frametider i deres benchmarks, inklusiv vort eget modersite.


Kilde: Twitter

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder