AfterDawn: Nyheder

Sonys nye Xperia Z Ultra-phablet er enorm stor og utrolig tynd

Skrevet af Martin Graversen @ 27.6.2013 1:01

Sonys nye Xperia Z Ultra-phablet er enorm stor og utrolig tynd

Hvis du ejer et tv, behøver vi vist ikke fortælle dig, at Sony går meget op i, hvor vandtætte deres smartphones er. Den nye gigantiske Xperia Z Ultra er ingen undtagelse, men vi må nok hellere først nævne, at den såkaldte Phablet (kombineret smartphone og tablet) har en enorm 6,4" skærm og en tykkelse på kun 6,5 mm.


Hvis du ligesom undertegnede troede, at smartphone-producenterne ville støde på et naturligt loft i skærm-racet, har du tydeligvis undervurderet Sonys produktudvikling. De kalder nemlig den nye 6,4" Xperia Z Ultra for en smartphone, vi mener dog, at der er tale om en phablet. Samsung har da også allerede bevist, med deres Galaxy Note-familie, at der en overraskende stor efterspørgsel for phablets.

Læs også: Sony offentliggører SmartWatch 2, et både pænt og intelligent armbåndsurXperia Z Ultra kommer med en Full HD (1920x1080 pixels)-skærm, et 3000 mAh-batteri og en lynhurtig quad-core 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 800-processor, 2 GB RAM og op til 4G LTE- understøttelse. Den er desuden udstyret med 16 GB lagringshukommelse, som dog kan udvides med op til et 64 GB microSD-kort.Du kan også tage den nye phablet med i poolen, da den lever op til IP55 og IP58-certificeringerne, hvilket vil sige, at enheden er mere vandtæt end dens forgænger. Den kører i øvrigt med Android 4.2 Jelly bean, samt nogle af Sonys egne multimedia-apps. På bagsiden finder man et 8 megapixel-kamera, som suppleres med et 2 megapixel frontkamera.

Hvis Sony lever op til deres egen ord, kan vi forvente at se Xperia Z Ultra på det europæiske marked i september.


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder