AfterDawn: Nyheder

Android-konsollen OUYA får en lunken modtagelse

Skrevet af Martin Graversen @ 2.7.2013 14:04

Android-konsollen OUYA får en lunken modtagelse

Den prisbillige og utroligt kompakte Android-baserede konsol OUYA, som tidligere på året blev finansieret igennem Kickstarter, udkom for en uge siden, men de første anmeldelser er ikke overvejende positive.
OUYA indsamlede ikke mindre end 49 millioner kroner af interesserede Kickstarter-brugere, hvor mange af dem står skrevet op til at være blandt de første ejere af en OUYA-enhed. Folkene bag konsollen ville dog gerne have lidt ekstra omtale, så nogle af de første eksemplarer blev kort før udgivelsen sendt ud til en række amerikanske anmeldere.

Ifølge gdgt.com er de første bedømmelser offentliggjort, og ud af 14 officielle anmeldelser får OUYA gennemsnitligt kun 5,8 ud af 10 point. Den bliver i sær kritiseret for kontrolleren, grafikken og spiludvalget, men de er alle enige om, at den har et lækkert design og et lavt støjniveau. Det ser dog lidt bedre ud, hvis man også inkludere de første 10 brugervurderinger, for så kommer konsollens samlede gtgt-score op på 62 ud af 100 point.

Der er dog tale om en hel ny produktkategori, da konsollen er baseret på et Open Source-system, og den er prismæssigt i en meget lavere klasse end de etablerede konsoller. Konsollen med en kontroller koster kun omkring 700 kroner (med moms), hvor en supplerende kontroller kan købes for det halve. Det er stadig begrænset hvor mange anmeldere, der har fået et eksemplar til test, og børnesygdommen må man til en hvis grad forvente af en så ny enhed, så mon ikke det er et spørgsmål om tid, før de får rettet op på de fleste negative punkter.

Læs også: Der kommer en ny Ouya konsol hvert år

Det lader i øvrigt til, at Google er på vej med en lignende Android-konsol, så mon ikke de følger OUYA's lancering tæt og tager ved lære af deres fejl.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder