AfterDawn: Nyheder

DirectX 11.2 kommer eksklusivt til Xbox One og Windows 8.1

Skrevet af Martin Graversen @ 3.7.2013 13:19

DirectX 11.2 kommer eksklusivt til Xbox One og Windows 8.1 Under forrige uges Build-udviklingskonference fremviste Microsoft den næste version af deres velkendte multimedie/spil-API'er DirectX, men de vil traditionstro kun udgive det til deres nyeste platforme.
DirectX 11.2, som de passende har døbt versionen, bliver dermed kun tilgængelig til Xbox One-konsollen og den kommende Windows 8.1-opdatering. De håber dermed, meget åbenlyst på, at det vil øge salget af Windows 8-licenser og Xbox One-konsoller til gamere.

Ved offentliggørelsen af den nye version demonstrerede de blandt andet en ny "Tiled Resources"-teknik, der kan forbedre brugen af tunge teksturer i spil betydeligt. Teknikken kan nemlig tilgå GPU'ens hukommelse og systemets traditionelle RAM samtidigt, og derudfra skabe en stor buffer til lagring af tunge teksturer.

Læs også: Windows 8.1 Preview kan downloades nu

I nedenstående video demonstrer de hvor godt et 16 MB-grafikkort kan vise en flydende model af Mars med en 3 GB-teksturtur samt en utroligt detaljeret ø med en svæveflyver, som til sammen er opbygget af 64 megapixels.DirectX 11.2 byder også på en lang række andre forbedringer, så som en hurtigere responstid for programmer baseret på API'erne, præ-kompilere HLSL-skygger og GPU overlay-support. Den nye version forventes at udkomme sammen med Xbox One og Windows 8.1.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder