AfterDawn: Nyheder

Sådan kommer discount-iPhonen måske til at se ud

Skrevet af Martin Graversen @ 4.7.2013 16:26

Sådan kommer discount-iPhonen måske til at se ud MacRumors har over de sidste par dage delt en lang række tilsyneladende lækkede fotografier af den kommende discount-iPhone, som en 3D-kunstner nu har renderet en række flotte billeder ud fra.
Nogle af de seneste og bedste billeder af Apples kommende plastik-variation af iPhone 5 kommer fra flere forskellige kilder, men delene ser alligevel nærmest identiske ud.Det første man bemærker er telefonens farvervariationer, som i den sidste ende forventes at inkludere gul, rød, grøn, turkis og hvid.De følgende billeder er 3D-renderinger af telefonen, som MacRumors har fået et dygtigt firma til at modellere ud fra lækkede fotografier og beskrivelser.

Telefonen bliver ifølge et lækket dokument 8,5 tyk, hvor den eksisterende iPhone 5 til sammenligning er 7,6 mm.Discount-iPhonen udkomme sandsynligvis samme med Apples kommende iPhone 5S, der muligvis bliver offentliggjort i august og kommer ud på butikshylderne i september.


Kilder:
MacRumors [1], [2], [3]

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder