AfterDawn: Nyheder

Artikel: Computex 2013 Bundkort, tilbehør og mobilitet

Skrevet af Martin Graversen @ 9.7.2013 17:18

Artikel: Computex 2013 Bundkort, tilbehør og mobilitet For præcis en måned siden, var vores tyske, italienske og amerikanske redaktioner repræsenteret i Taiwan, hvor de dækkede 'Taipei International Information Technology Show' (bedre kendt som Computex), for at bringe dig nye informationer om kommende- og prototype-produkter. I denne anden del af Computex 2013-serien, følger vi op på vores besøg hos MSI, ASRock, Intel, Trendnet, Roccat, og Gigabyte.
I denne artikelserie opsummerer vi stort set alt det vi så under årets Computex 2013-forbrugerelektronikmesse. I denne omgang fokuserer vi mest på bundkort, grafikkort, mus, tastatur og bærbarer.

MSI fremviser blandt anderledes funktioner til bærbarer og Gigabyte byder på en udskiftelige operationsforstærker til nogle af deres bundkorts integrerede lydkort. Intel fokuserede mest på brugeroplevelsen og strømeffektiviteten af deres produkter, mens Roccat fremviste et par high-end gamingprodukter.


Artikel: Computex 2013: Bundkort, tilbehør og mobilitet

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder