AfterDawn: Nyheder

VisitDenmark markedsfører Danmark via LittleBigPlanet

Skrevet af Martin Graversen @ 10.7.2013 14:42

VisitDenmark markedsfører Danmark via LittleBigPlanet

VisitDenmark er gået sammen med Sony PlayStation, for at udarbejde en anderledes markedsføringskampagne i form af en specialudviklet Danmarksbane til LittleBigPlanet Vita.
LittleBigPlanet er en af Sonys mest populære spilserier, og nu kan alle i hele verden gratis hente den nye Danmarksbane og dermed blive mere fortrolige med vores kendetegn og seværdigheder. VisitDenmark håber selvfølgelige, at spillet kan være med til at trække flere turister til landet.

"Et computerspil er en ny og sjov måde at promovere Danmark på. Sammen med Sony PlayStation har vi været med til at bestemme, hvilke elementer ved Danmark, der skal fremgå i spillet. Vi har bl.a. valgt cykler, vand, mad og grøn energi, da det er de områder, Danmark er kendt for ude i verden," siger Anja Hartung Sfyrla, Chef for branding i VisitDenmark.

I banen kan man blandt andet "gå på opdagelse i Nyhavn, køre på cykel, skabe grøn vindmølle-energi og spise i en pølsevogn." Det er desuden muligt for brugerne, at læse mere om Danmark og særligt om populære danske turistmål.

Selv om VisitDenmark officielt set har samarbejdet med Sony PlayStation, er det i praktisk spiludvikleren Tarsier, der har udviklet banen med input fra VisitDenmark. Danmarksbanen kan hentes gratis her.

Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder