AfterDawn: Nyheder

S'et i "iPhone 5S" kommer måske til at stå for slowmotion

Skrevet af Martin Graversen @ 11.7.2013 16:53

S'et i "iPhone 5S" kommer måske til at stå for slowmotion

Under lanceringen af iOS 7 bemærkede vi, på et slide, at den vil understøtte videooptagelse med 60 FPS, men en app-udvikler har faktisk i den seneste iOS 7-betaversion fundet referencer til videooptagelse med 120 FPS.
Den skjulte kameratilstand går under kodenavnet "Mogul", men der er vist ikke tale om en færdigudviklet funktion. 9to5Mac har forsøgt at aktivere funktionen på en iPhone 5, men de fik en fejlbesked om, at hardwaren ikke var understøttet. V forventer derfor, at der er tale om en eksklusiv funktion til fremtidige iPhones, herunder den kommende iPhone 5S.

Læs også: Sådan kommer discount-iPhonen måske til at se ud

Det er også uvist, hvor høj en opløsning man vil kunne optage 120 billeder i sekundet med. Ud over et utroligt flydende billede, vil man højst sandsynligt også kunne afspille optagelserne i slowmotion, da flydende slowmotion kun kan laves med en ekstra høj FPS-optagelse.

Mange action-kameraer som Go Pro Hero 3 og Samsungs populære smartphone Galaxy S4 kan allerede optage med ekstra høje framerates, men det er ofte med en betydeligt reduceret opløsning. Følgende YouTube-video demonstrer 120 FPS-baseret slowmotion optaget med et Samsungs Galaxy Camera.Det virker umidblart som en meget sandsynlig opgradering til iPhone 5S, da tidligere "S"-modeller har stået for de største Kamera-orienterede opgraderinger. Både iOS 7 og iPhone 5S forventes at udkomme i løbet af august eller september.


Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder