AfterDawn: Nyheder

Se Blizzards nye Origin-lignende Battle.net Launcher

Skrevet af Martin Graversen @ 24.7.2013 12:59

Se Blizzards nye Origin-lignende Battle.net Launcher

Har du stadig genveje på skrivebordet til hele din spilsamling? Nej vel? I dag, er næsten alle ens spil tilgængelige via programmer som Steam og Origin, og nu er Blizzard endeligt på vej med en lignende løsning til deres anmelderroste og storsælgende spilkatalog.
Programmet er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig til betatestere i USA, og det har endnu ikke fået et officielt navn, men de fleste kalder det Battle.Net Launcher. YouTube-brugeren HuskyStarcraft har fornyligt fået adgang til betaen, som ikke er mere hemmelig, end at han har lavet en længere videogennemgang af Launcheren.

Læs også
: Optagelserne til World of Warcraft-filmen starter tidligt i 2014

Blizzards spil er ikke, og bliver sandsynligvis aldrig, tilgængelig via andre digitale distributionskanaler end deres egen webshop, men mon ikke også webshoppen bliver en integreret del af Battle.net Launcheren?

Launcheren minder meget om EA's Origin: man har hurtigt adgang til ens spilsamling, seneste nyheder, patch-beskrivelser og man kan selvfølgelig nemt chatte med ens Battle.net-venner.

Programmet udkommer, traditionstro for Blizzard, først når det er færdigt, hvilket er et vidt begreb, men mon ikke de udgiver det inden årets udgang.
Kilde: MMO-Champion

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder