AfterDawn: Nyheder

Se bagcoveret til den kommende plastik-iPhone i en ny HD-video

Skrevet af Martin Graversen @ 25.7.2013 16:58

Se bagcoveret til den kommende plastik-iPhone i en ny HD-video

Vi har efterhånden hørt mange rygter omhandlende en ny budgetvenlig plastik-iPhone, som forventes at udkomme sammen med det næste smartphone-flagskib fra Apple (iPhone 5S).
Apple sælger normalt bare den forrige iPhone-generation til en lavere pris, efter de har udgivet en ny topmodel, men de har åbenbart planer om at bryde denne tradition. Der spekuleres derfor også i, om Apple vil udfase iPhone 5 efter lanceringen af iPhone 5S, da den kommende plastik-iPhone teknisk set erstatter iPhone 5's plads som et billigere alternativ.

Intet er dog sikkert, før Tim Cook stiller sig op på en scene foran hundredevis af journalister og bekræfter det. Indtil da, må vi tage til takke med rygter, spekulationer og lækkede dokumentationer. Det seneste i denne uofficielle boldgade, er en højopløsningsvideo fra YouTube-brugeren DetroitBORG, der eftersigende har fået fingrene i et hvidt bagcover til den kommende plastik iPhone.

Læs også: S'et i "iPhone 5S" kommer måske til at stå for slowmotionI videoen, som kan ses her under, sammenligner han designet med eksisterende iOS-enheder, og han kalder det stilmæssigt en kombination af iPhone 3GS og den nye iPod touch. Tidligere lækkede designtegninger måler den ydre skal til at være 8,5 x 124,4 og 59,2 mm, hvilket er en lille smule større end iPhone 5 på alle led.
Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder