AfterDawn: Nyheder

Google afslører integreret tracking af mistede Android-enheder

Skrevet af Martin Graversen @ 5.8.2013 16:41

Google afslører integreret tracking af mistede Android-enheder

Google arbejder på en integreret tracking-løsning af Android-tablets og -smartphones, der blandt andet kan slette alt på dine stjålne enheder.
Selv om flere producenter, appudviklere og abonnementsudbydere allerede tilbyder trackingløsninger af mistede Android-enheder, vil Google snart tilbyde en universel løsning. Det eneste det kræver, er at du er logget ind på din Google konto på enheden, hvorefter du i en browser eller et app kan logge ind med samme konto og lokalisere enheden.

Hvis du bare har svært ved at finde den, kan du få den til at ringe med maksimal volume, selv om den var sat på lydløs, da du smed den væk. Under knap så heldige omstændigheder, så som hvis du har fået stjålet din elskede smartphone, kan du i stedet slette alt på den, så dine private informationer og billeder ikke falder i de forkerte hænder.

Læs også: Apple offentliggører iOS 7 med et simplere designTracking-løsningen bliver tilgængelig senere i denne måned til alle smartphones med Android 2.2 og nyere. Løsningen kommer i kølvandet på Apples forbedringer af "Find your iPhone" i iOS 7, hvor man kan forhindre tyve fra nogensinde at kunne bruge ens stjålne iPhone. Vi håber Google arbejder på en lignende funktion, da det burde reducere tyvenes interesse i Android-telefoner. Den amerikanske regering opfordrede desuden tidligere på året smartphone-udviklerne til at bekæmpe de tårnhøje tyveristatistikker over smartphones, og de har sidenhen rost Apples løsning i iOS 7.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder