AfterDawn: Nyheder

Lækkede billeder: Klaptelefonen vender tilbage i form af Samsung Galaxy Folder

Skrevet af Martin Graversen @ 5.8.2013 17:09

Lækkede billeder: Klaptelefonen vender tilbage i form af Samsung Galaxy Folder  Savner du den tilfredsstillende følelse af at klappe en telefon sammen, når du ikke længere gider at tale med personen i den anden ende? og har du aldrig været fan af de kompakte touch-tastaturer? så er den kommende Samsung Galaxy Folder helt sikkert noget for dig.
Læs også: Samsung arbejder på en ægte otte-kernet smartphone chip

For et par dage siden afslørede Samsung ved en fejl telefonen, da de lagde den koreanske manual op til en såkaldte Galaxy Folder (SHV-E400K) på deres hjemmeside. Den har en AMOLED skærm på begge sider af "klappen" og en af dem er en 3,7" med en opløsning på 800x480 pixels. Andre specifikationer inkludere en Snapdragon 400 dual-core processor, 2 GB RAM og LTE-understøttelse.

Galaxy Folder understøtter desuden dual-SIM, og med en knap på siden, kan man skifte imellem hvilket SIM-kort man vil ringe fra. Den har selvfølgelig også det klassiske 12-knaps tastatur, som efterhånden er gået i glemmebogen.Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud om telefonen, men de lækkede billeder virker overbevisende.


Kilde: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder