AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste SSD'er til prisen: Juli 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 10.8.2013 0:26

Artikel: De bedste SSD'er til prisen: Juli 2013 Nedskæringer af NAND-produktionen tidligere på året har resulteret i kaotiske prisændringer. Nogle SSD'er gået op, mens andre er faldet i pris. De fleste koster dog fortsat under 6 kroner per gigabyte. Med udgangspunkt i de seneste markedsændringer opdaterer vi vores anbefalinger fra marts.
Vores 'Bedste SSD'er til prisen'-artikler har været sat på pause i et par måneder, grundet interne ændringer hos vores amerikanske redaktion. Taget de mange seneste ændringer på solid-state-markedet i betragtning, er det dog et godt tidspunkt at få revideret vores anbefalingsliste.

Læs også: Corsair afslører Force LS, en budgetvenlige SSD-serie

Vi har ændret meget på listen, men et par gamle kendinger fortjener fortsat at blive anbefalet. Følg linket til artiklen og se vores reviderede anbefalingsliste med detaljerede beskrivelser.


Artikel: De bedste SSD'er til prisen: Juli 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder