AfterDawn: Nyheder

NES-klassikeren DuckTales udkommer i morgen i en remastered-version

Skrevet af Martin Graversen @ 12.8.2013 11:44

NES-klassikeren DuckTales udkommer i morgen i en remastered-version

NES (Nintendo Entertainment System)-spillet DuckTales (på dansk: Rip, Rap og Rup på eventyr) udkommer i en remastered version i morgen.
Flere nyhedssider har inden for de seneste par år, kåret DuckTales til at være et af de bedste NES-spil nogensinde, hvilket sandsynligvis har vækket Capcoms interesse i at udgive en remastered-version.Spillet udkom i 1989 til NES, og blev året efter genudgivet til GameBoy. Med over en million solgte kopier på begge platforme, endte det med at blive Capcoms bedst sælgende spil til både NES og GameBoy.

Læs også: 8 minutter lang video viser multiplayer gameplay fra Splinter Cell: BlacklistDuckTales: Remastered udkommer som sagt i morgen, blandt andet til pc via Steam med en lanceringspris på 13,99 € ~ 105 kroner. Det bliver desuden tilgængelig via PlayStation Network, Nintendo eShop og på et senere tidspunkt via Xbox Live Arcade.WayForward Technologies har arbejdet på DuckTales: Remastered siden 2010, men udviklingen tog først fart i slutningen af 2011. Spillets mest åbenlyse ændring er den forbedrede grafik, der inkluderer håndtegnede 2D-teksturer blandet med 3D-modellerede baner. Spillets stil læner sig meget op af den originale tv-serie, da flere af de originale stemmeskuespillere genoptager deres roller, og nogle af de originale tegnere fra Disney har været med til at tegne og male spillets layout og baggrundsbilleder.I forbindelse med genudgivelsen af det klassiske spil, har Capcom gjort det usandsynlige, og genudgivet det originale NES-spil i en begrænset guldbelagt version. De gjorde det ved, at indsamle 150 gamle NES-spil, som de håndmalede guldfarvet, sat ny klistermærke på og monterede nye chips med det gamle spil.
Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder