AfterDawn: Nyheder

Microsoft udskyder Xbox One lancering i Danmark

Skrevet af Michael Larsen @ 15.8.2013 8:47

Microsoft udskyder Xbox One lancering i Danmark

Microsoft kunne i går aftes meddele, at Xbox One lanceringen bliver forsinket i Danmark og 7 andre lande.
Vi må desværre vente til en gang i 2014 med at se Xbox One på butikshylderne herhjemme i Danmark. En pressemeddelelse fra Microsoft sendt sent i går aftes kunne nemlig overbringe den kedelige nyhed.

"Vi ønsker, at vores brugere får den bedste oplevelse med Xbox One. For at kunne imødekomme brugernes ønsker er forberedelserne af Xbox One blevet mere omfattende – herunder forberedelsen af lanceringen på de mange, individuelle markeder," skriver Microsoft i en pressemeddelelse og fortsætter. "Denne proces inkluderer mange faktorer fra lokalisering af startskærmen, inkorporering af stemmestyring og lokale sprog, opfyldelse af lokale regulativer, opbygning af partnerskaber omkring lokalt indhold osv. Alle disse faktorer skal være på plads for, at vi kan give vores brugere den helt rigtige oplevelse – en oplevelse, som med garanti er værd at vente på."

De lande lanceringen bliver forsinket i er udover Danmark: Rusland, Belgien, Holland, Schweiz, Sverige, Finland og Norge. Som et plaster på såret, giver Microsoft et gratis spil oveni til de personer der har forudbestilt Xbox One Day One Edition. Det er endnu ikke oplyst hvilket spil det drejer sig om.
Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder