AfterDawn: Nyheder

Nvidia hævder at der ikke er profit i konsolchips; AMD svarer igen

Skrevet af Michael Larsen @ 21.8.2013 15:28

Nvidia hævder at der ikke er profit i konsolchips; AMD svarer igen Nvidia har meldt ud, at der ikke er megen profit at hente ved at producere processorer til spillekonsoller. Det er AMD ikke helt enig i.
Nvidia er blevet skubbet helt ud af konsolmarkedet, idet både Sony og Microsoft har valgt AMD som leverandør af den centrale processor i deres to kommende spillekonsoller. Måske derfor har Nvidia følt sig nødsaget til at dulme smerterne, ved at sige, at de ikke mener der er så mange penge at hente i produktion af chips til spillekonsoller.

Det er Robert Hallock fra AMD uenig i: "The position seems a bit like sour grapes to me. The reality, according to industry legends like John Carmack, is that the standardization of console hardware will, in his words, 'make it cheaper and easier to develop games for multiple platforms'."

Med implementering af en x86-baseret chip i både Xbox One og PlayStation 4, vil de nye konsolplatforme være mere homogeniserede i relation til PC og vi vil måske derfor se endnu flere titler blive lanceret på tværs af platformene.
Kilde: Gamingbolt

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder