AfterDawn: Nyheder

Intel vil demonstrere SSD overclocking på IDF i næste måned

Skrevet af Michael Larsen @ 25.8.2013 19:19

Intel vil demonstrere SSD overclocking på IDF i næste måned

Intel vil på næste måneds Intel Developer Forum konference demonstrere hvordan man kan få en bedre performance ud af sin SSD, ved hjælp af overclocking.
De fleste hardware entusiaster er bekendt med muligheden for overclocking af processorer, grafikkort og hukommelse for at få lidt ekstra performance ud af sit system, men der er måske ikke så mange der ved, at man også kan overclocke sit solid state drev for en bedre performance. Det vil Intel tilsyneladende lave om på.

Ved at øge clock frekvensen på processoren i SSD'ens controller, kan man, ligesom med på CPU'er, øge drevets overordnede performance. En potentielt utappet ressource for mange entusiaster på jagt efter den bedste performance fra systemets komponenter. Men så længe vi må tage til takke med SATA 6 Gbps grænsefladen, er der ikke så meget ekstra at hente. Det er sandsynligvis først når Intel introducerer SATA Express grænsefladen med overførselshastigheder på 8 eller 16 gigabit i sekundet, at det kan betale sig at rode med clock frekvensen på SSD controlleren.IDF afholdes i San Francisco fra 10. til 12. september.


Kilde: Xbitlabs

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder