AfterDawn: Nyheder

Intel 9-serie chipsets får måske kompatibilitetsproblemer med Haswell

Skrevet af Martin Graversen @ 26.8.2013 17:01

Intel 9-serie chipsets får måske kompatibilitetsproblemer med Haswell

Vi har knap nok lagt Intels Haswell-lancering bag os, og så kigger vi allerede fremad mod virksomhedens næste processor-generation, kaldet Broadwell, som selvfølgelig inkludere en ny 9-serie af chipsets.
Selv om Haswell og Broadwell begge har LGA1550-socket til fælles, viser det sig, ifølge en rapport fra VR-Zone, at Broadwells-kompatible bundkort kan få problemer med at understøtter de eksisterende Haswell-processorer. Det drejer sig åbenbart om, at en række af de elektriske forbindelser mellem CPU-socket og chipsættet er forskellige, og chippen fordeler strømmen inden for chip/bundkort på en anden måde.

Læs også: Intel kan udgive fastloddede low-end Broadwell processorer

Broadwell er dog teknisk set ikke Intels næste processor-generation til forbrugermarkedet, da de eftersigende først har planer om, at udgive en opdatere Haswell-baseret Core-familie om omkring seks måneders tid. Det kan dermed tænkes, at den opdaterede Haswell-serie i stedet vil kunne bruges sammen med Broadwells bundkort. 9-serie chipsæts forventes desuden at inkludere understøttelse af SATA-Express, der bliver den ventede efterfølger af SATA 6 Gb/s-platformen.

Kilde: VR-Zone

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder