AfterDawn: Nyheder

SteelSeries lancerer Siberia Elite-headset med virtuel 7.1-surround

Skrevet af Martin Graversen @ 26.8.2013 11:58

SteelSeries lancerer Siberia Elite-headset med virtuel 7.1-surround Den danske producent af gaming-tilbehør, SteelSeries, er klar med efterfølgeren til deres utroligt populære Siberia v2-headset, som har fået et nyt moderne design, realistisk 7.1 virtuel-surroundsound og bløder ørekopper.
Det originale Siberia-headset udkom i 2004 under SteelSeries' søsterbrand Icemat. Det har sidenhen fået en tekniskopgradering kaldet V2. Det er dog meget begrænset, hvor meget Siberia-seriens design har ændret sig over de sidste 9 år, så det nye moderniserede udseende er bestemt en tiltrængt opgradering.

Læs også: Creative introducerer Sound Blaster Tactic3D Fury gaming-headset

Designet læner sig meget op af forgængeren, som blandt andet er blevet under modeshows og selvfølgelig af gamere verden over. Siberia Elite har fået nye store ørekopper af hukommelsesskum, som skulle give en betydeligt blødere og mere udholdende oplevelse. På siderne af hver af de to ørekopper finder man desuden en LED-oplyst ring, som man frit kan vælge farve på.

Headsettet kan eftersigende levere end realistisk 7.1-surroundoplevelse, men der teknisk set tale om et stereo-headset. Det har desuden en udtagelig mikrofon, og på siderne af headsettet kan man styre lydstyrken og mute mikrofonen.

Siberia Elite kan forudbestilles fra starten af september til en lanceringspris på ~1.500 kroner.
Kilde: SteelSeries

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder