AfterDawn: Nyheder

Apple tager patent på 'lydløst disko'-teknologi til iOS-enheder

Skrevet af Martin Graversen @ 27.8.2013 23:40

Apple tager patent på 'lydløst disko'-teknologi til iOS-enheder Apple er fornyligt blevet tildelt et besynderligt patent, der har potentiale til at omdanne flere iOS-enheder til et fælles 'lydløst diskotek'.
Sylvain Louboutin, en tidligere softwareingeniør hos Apple, søgte om patentet i marts 2010. Det bliver beskrevet som en "kordineret musikalsk gruppeoplevelse", hvor en "personlig kommunikationsenhed" kan bruges til at dele musik med en gruppe mennesker.

Forestil dig en håndfuld personer, alle med headsets på forbundet til deres iPhone i lommen. En af dem lytter til en sang med et bestemt BPM-tempo (Beats Per Minute), hvorefter de øvrige deltagers iPhones automatisk finder og afspiller sange med tilsvarende BPM og synkronisere rytmen. Uden at de nødvendigvis lytter til den samme sang, kan de dermed stadig danse sammen, og set ude fra vil det se fantastisk tåbeligt/fascinerende ud, alt efter hvor dansere de er.

Læs også: Nyt Microsoft patent vil holde øje med dig i dit hjemPantet beskriver endvidere systemet som et enkelt app man kan downloade fra App Store. Det kan også blive muligt, at rotere hvem der vælger sange, og via internettet kan systemet synkronisere rytmen med iOS-enheder på den anden side af jorden.

Det bliver spændende at se, om Apple nogensinde får realiseret teknologien, for det er bestemt en interessant måde at dele en musikoplevelse på, uden overhovedet at deles om musikken.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder