AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: August 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 28.8.2013 9:17

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: August 2013

Efter en mindre pause med grafikkortanbefalinger vender vi her i august måned tilbage med opdaterede anbefalinger over hele linjen. AMD har sænket priserne på en række af sine kort og vi vil komme nærmere ind på hvad det har haft af indflydelse på markedet.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarks, eller er du i tvivl om valget af det helt rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: August 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder