AfterDawn: Nyheder

Corsair lancerer Vengeance 2100 Dolby: Et trådløst 7.1 surroundsound gaming-headset

Skrevet af Martin Graversen @ 30.8.2013 19:52

Corsair lancerer Vengeance 2100 Dolby: Et trådløst 7.1 surroundsound gaming-headset I dag til PAX-spilmessen i Seattle, løftede Corsair sløret for fem nye gamingheadsets, et gamingtastatur og to gamingmusemåtter, men vi er mest interesseret i deres nye headset-flagskib.
Headsettets fulde navn er: "Vengeance 2100 Dolby 7.1 Wireless Gaming Headset", og med sådan et navn behøver det nærmest ingen beskrivelse, men det afholder os ikke fra at skrive en alligevel:

Læs også
: SteelSeries lancerer Siberia Elite-headset med virtuel 7.1-surround

Det er et trådløst gamingheadset med fuld understøttelse af 7.1-surroundsound. Vi er dog ikke 100 % sikre på, om der er tale om en ægte 8-kanals lydoplevelse eller et stereo-headset med virtuel surroundsound. Det eneste Corsair skriver er, at headsettet er udstyret med store 50 mm drivers.

De lover dog, at det kan holde strøm i op til 10 timer, og det har en rækkevidde på op til 12 meter. Det er desuden udrustet med en støjreducerende mikrofon, samt en MicroUSB-port, så man kan forsætte med at spille mens man lader det op.

Corsair Vengeance 2100 forventes at koste lidt over 1.000 kroner, men de har også lanceret en tilsvarende model med kabel, samt en række endnu billigere gamingheadsets. Læs mere om Corsairs nye gaming-produkter på TechPowerUp.


Kilde: Corsair

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder